БУРШТИНОВЕ ВАРЕННЯ З ГАРБУЗА

БУРШТИНОВЕ ВАРЕННЯ З ГАРБУЗА

 Із найбільшої ягоди – гарбуза можна приготувати безліч корисних і смачних страв на будь-який смак. Помаранчево-бурштинового кольору з чудовим смаком і ароматом виходить із нього варення.
Рецепт: на 1 кг підготовленого гарбуза беруть 800 г цукру та один лимон. Гарбуз обчистити від твердої шкірки. Порізати на невеличкі кубики (1 см). Потім засипати цукром, додати порізаний лимон і відставити на кілька годин, аби гарбуз пустив сік. Потім поставити варити до готовності в кілька прийомів, як звичайне варення. Розкласти в стерилізовані банки й закатати.

Юрій БАТУЛІН,
автор оздоровчої системи
«Можливості людини в екстремальній ситуації».

 

ПЕРЕДПЛАТА НА ГАЗЕТУ:

Газета "Здоров'я і Довголіття"

У номері:

  • Секрети збалансування здоров'я.
  • Жіночі засоби омолодження.
  • Діабетична стопа: як уберегтися.
  • Чина чорна - лікар для всього організму.
  • Відновлюйте нервові клітини.
  • Чорнобривці виводять камінці.

Щоби читати та завантажувати газету, увійдіть в систему на сторінці Кабінет передплатника.

Ви можете оформити передплату на газету у будь-якому відділенні Укрпошти (передплатні індекси 90247 - україномовне видання та 37627 - російськомовне видання) або оформити передплату на електронну версію газети.