БУРШТИНОВЕ ВАРЕННЯ З ГАРБУЗА

БУРШТИНОВЕ ВАРЕННЯ З ГАРБУЗА

 Із найбільшої ягоди – гарбуза можна приготувати безліч корисних і смачних страв на будь-який смак. Помаранчево-бурштинового кольору з чудовим смаком і ароматом виходить із нього варення.
Рецепт: на 1 кг підготовленого гарбуза беруть 800 г цукру та один лимон. Гарбуз обчистити від твердої шкірки. Порізати на невеличкі кубики (1 см). Потім засипати цукром, додати порізаний лимон і відставити на кілька годин, аби гарбуз пустив сік. Потім поставити варити до готовності в кілька прийомів, як звичайне варення. Розкласти в стерилізовані банки й закатати.

Юрій БАТУЛІН,
автор оздоровчої системи
«Можливості людини в екстремальній ситуації».

 

ЧИТАЙТЕ У НОВОМУ НОМЕРІ:
№31 2018

Газета "Здоров'я і Довголіття"

У номері:

  • Секрети довголіття від індийських йогів.
  • Профілактика ускладнень діабету.
  • Очищення травами.
  • Фітотерапія щитоподібної залози.
  • Поради гіпотонікам.
  • Буряковий квас для серця і печінки.

Щоби читати та завантажувати газету, увійдіть в систему на сторінці Кабінет передплатника.