РУБРИКИ
НАШІ ЧИТАЧІ
КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ПРОТИ ГНИЛЬНИХ БАКТЕРІЙ

Луї Пастер рекомендував обов’язково на ніч пити скислі молочні продукти, адже кисломолочні продукти пригнічують гнильні бактерії в кишечнику....

БАКЛАЖАНИ – ОВОЧІ ДОВГОЛІТТЯ

Баклажани дуже корисні в разі атеросклерозу, збагачують серце солями калію, виводять з організму надмір рідини....

КАПУСТА – ВСЬОМУ ГОЛОВА

Білоголовкову капусту наші пращури шанували здавна, й недарма: цей овоч містить практично всі вітаміни й мікроелементи....

МОРСЬКА РИБА Є ГОЛОВНИМ «ПОСТАЧАЛЬНИКОМ» ОМЕГИ-3

Головним джерелом поліненасичених жирних кислот, до яких належить також і омега-3, є морська риба й морепродукти....

БРОКОЛІ – КАПУСТА, ЯКА ПОДОВЖУЄ ЖИТТЯ

Народні лікарі та представники клінічної медицини деколи називають броколі концентратом найважливіших полівітамінів....

ПІД’ЇДАННЯ З КОРИСТЮ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ

Більшість лікувальних дієт в своїй основі мають часте харчування. Таким чином людина не відчуває голоду й організм не включає режим економії, відкладаючи щось про запас. ...

ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ ЗА ДОПОМОГОЮ СЛИВ

Чим корисні сливи. Оздоровлювальні рецепти із слив. Заготівля на зиму....

ВОДА З ЛІТІЄМ «ЗАСПОКОЇТЬ» МОЗОК

Австрійські та японські вчені запропонували додавати в питну воду літій для профілактики психічних захворювань....

РОБОТУ ПЕЧІНКИ ПОЛІПШУЄ ПРАВИЛЬНЕ ВЖИВАННЯ КАВИ

Чи не зашкодить печінці щоденне вживання двох-трьох горняток кави. ...

ПРЯНОЩІ ПОЛІПШУЮТЬ СМАК, ЗДОРОВ’Я І … НАСТРІЙ

Яким чином прянощі здатні впливати на настрій людини....

ЯЄЧНА ШКАРАЛУПА - ЦІЛИТЕЛЬ

Доведено, що шкаралупа яєць складається на 90% із карбонату кальцію (вуглекислий кальцій), саме він і засвоюється дуже легко організмом людини. ...

ДЛЯ УСУНЕННЯ СТРЕСУ - ТРИПТОФАН

Що таке амінокислота триптофан та в яких продуктах вона міститься....

БРОКОЛІ КОРИСНА ДЛЯ СЕРЦЯ Й СУДИН

Корисні властивості капусти броколі та і страви, які з нею можна готувати....

ОЛІЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА — ПРОТИ СЕРЦЕВО-СУДИННИХ ЗАХВОРЮВАНЬ

Корисні властивості олії волоських горіхів, показання та способи її застосування....

РУКОЛА — СМАЧНА РОСЛИНА, ЯКА ОЗДОРОВИТЬ ВЕСЬ ОРГАНІЗМ

Рукола є природним енергетиком, імуномодулятором. Вона сприяє підвищенню рівня гемоглобіну крові, виведенню холестерину й тонізує увесь організм....

КЕРВЕЛЬ - КОРИСНІ ПРЯНОЩІ

Кервель - прянощі, які стимулюють функцію печінки, нирок, органів дихання....

ХАЛВА — УЛЮБЛЕНІ Й ДУЖЕ КОРИСНІ ЛАСОЩІ

Корисні властивості однієї з найбільш популярних ласощів - халви. Рецепти приготування халви в домашніх умовах....

ІМ'Я МАГА Й ЧАРІВНИКА — МАГНІЙ

Необхідність магнію для людського організму. Як за допомогою продуктів харчування збагатити організм магнієм....

ВІТАМІНИ - ОСНОВА ЖИТТЯ

Чим корисні вітаміни й мікроелементи, яку роль відіграють у підтриманні тілесних сил та душевної рівноваги....

ЗЦІЛЮВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗВИЧАЙНОЇ СОЛІ

За яких хвороб помічна та які зцілювальні властивості має звичайна кухонна сіль....

ПІДСОЛЕНА ВОДА КРАЩА ДЛЯ ОРГАНІЗМУ

Бажано, щоб вода була трохи підсолена. Тоді її ліпше й повніше використовує організм. Сіль допомагає виводити отруйну кислотність....

"ПРОВАНСАЛЬ" - СОУС ДЛЯ НАШОЇ ПЕЧІНКИ

Правила приготування домашнього, корисного соусу "Провансаль". Правила вжитку соусу і рекомендації по підбору складників....

МЮСЛІ НА СНІДАНОК

Рекомендації лікарів-дієтологів щодо раціонального вжитку мюслей на сніданок. Особливості приготування мюслів....

ХРЯЩ І ПЕЧІНКУ АКУЛИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЗДАВНА ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ

Напишіть, будь ласка, про лікувальні властивості хряща й печінки акули. ...