КОРИСНИЙ ФРУКТ - ХУРМА!

Хурма має бактерицидну дію, очисні властивості, корисна для щитоподібної залози, печінки, жовчного міхура тощо....

ЕМУЛЬСІЯ З КІСТОЧОК УРЮКУ ПОМІЧНА ВІД КАШЛЮ

У китайській медицині ядра з кісточок урюку застосовують як заспокійливий засіб від кашлю, кашлюку. ...

ГАРБУЗОВИЙ СІК - ПОМІЧ ТРАВЛЕННЮ, СЕРЦЮ ТА СУДИНАМ

Свіжі соки містять багато цілющої структурованої води: вона легко потрапляє в клітини й активізує обмінні процеси, а продукти розпаду, токсини та шлаки виводить....

ЗАСТОСУВАННЯ ЦИБУЛІ В НАРОДНІЙ МЕДИЦИНІ

Оздоровчу вправу й рецепти народної медицини пропонує лікар-невропатолог Володимир Болсун....

СОНЯШНИКОВЕ НАСІННЯ ПРОЖЕНЕ ДЕПРЕСІЮ ТА ЗНИЗИТЬ ХОЛЕСТЕРИН

Насіння соняшника містить в собі достатні запаси магнію, калію, кальцію, фосфору та заліза, поліненасичених жирних кислот, білка й антиоксидантів....

ФОЛІЄВА КИСЛОТА ПОТРІБНА ДЛЯ ВАГІТНИХ

Чи потрібно приймати фолієву кислоту під час вагітності? Що це за речовина і чи не зашкодить вона майбутній дитині?...

КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ПРОТИ ГНИЛЬНИХ БАКТЕРІЙ

Луї Пастер рекомендував обов’язково на ніч пити скислі молочні продукти, адже кисломолочні продукти пригнічують гнильні бактерії в кишечнику....

БАКЛАЖАНИ – ОВОЧІ ДОВГОЛІТТЯ

Баклажани дуже корисні в разі атеросклерозу, збагачують серце солями калію, виводять з організму надмір рідини....

КАПУСТА – ВСЬОМУ ГОЛОВА

Білоголовкову капусту наші пращури шанували здавна, й недарма: цей овоч містить практично всі вітаміни й мікроелементи....

МОРСЬКА РИБА Є ГОЛОВНИМ «ПОСТАЧАЛЬНИКОМ» ОМЕГИ-3

Головним джерелом поліненасичених жирних кислот, до яких належить також і омега-3, є морська риба й морепродукти....

БРОКОЛІ – КАПУСТА, ЯКА ПОДОВЖУЄ ЖИТТЯ

Народні лікарі та представники клінічної медицини деколи називають броколі концентратом найважливіших полівітамінів....

ПІД’ЇДАННЯ З КОРИСТЮ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ

Більшість лікувальних дієт в своїй основі мають часте харчування. Таким чином людина не відчуває голоду й організм не включає режим економії, відкладаючи щось про запас. ...

ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ ЗА ДОПОМОГОЮ СЛИВ

Чим корисні сливи. Оздоровлювальні рецепти із слив. Заготівля на зиму....

ВОДА З ЛІТІЄМ «ЗАСПОКОЇТЬ» МОЗОК

Австрійські та японські вчені запропонували додавати в питну воду літій для профілактики психічних захворювань....

РОБОТУ ПЕЧІНКИ ПОЛІПШУЄ ПРАВИЛЬНЕ ВЖИВАННЯ КАВИ

Чи не зашкодить печінці щоденне вживання двох-трьох горняток кави. ...

ПРЯНОЩІ ПОЛІПШУЮТЬ СМАК, ЗДОРОВ’Я І … НАСТРІЙ

Яким чином прянощі здатні впливати на настрій людини....

ЯЄЧНА ШКАРАЛУПА - ЦІЛИТЕЛЬ

Доведено, що шкаралупа яєць складається на 90% із карбонату кальцію (вуглекислий кальцій), саме він і засвоюється дуже легко організмом людини. ...

ДЛЯ УСУНЕННЯ СТРЕСУ - ТРИПТОФАН

Що таке амінокислота триптофан та в яких продуктах вона міститься....

БРОКОЛІ КОРИСНА ДЛЯ СЕРЦЯ Й СУДИН

Корисні властивості капусти броколі та і страви, які з нею можна готувати....

ОЛІЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА — ПРОТИ СЕРЦЕВО-СУДИННИХ ЗАХВОРЮВАНЬ

Корисні властивості олії волоських горіхів, показання та способи її застосування....

РУКОЛА — СМАЧНА РОСЛИНА, ЯКА ОЗДОРОВИТЬ ВЕСЬ ОРГАНІЗМ

Рукола є природним енергетиком, імуномодулятором. Вона сприяє підвищенню рівня гемоглобіну крові, виведенню холестерину й тонізує увесь організм....

КЕРВЕЛЬ - КОРИСНІ ПРЯНОЩІ

Кервель - прянощі, які стимулюють функцію печінки, нирок, органів дихання....

ХАЛВА — УЛЮБЛЕНІ Й ДУЖЕ КОРИСНІ ЛАСОЩІ

Корисні властивості однієї з найбільш популярних ласощів - халви. Рецепти приготування халви в домашніх умовах....

ІМ'Я МАГА Й ЧАРІВНИКА — МАГНІЙ

Необхідність магнію для людського організму. Як за допомогою продуктів харчування збагатити організм магнієм....