РУБРИКИ
НАШІ ЧИТАЧІ
БУРЯКОВИЙ КВАС ВІД ГІПЕРТОНІЇ

Буряковий квас допомагає за гіпертонії, очищає кров і поліпшує загальне самопочуття....

КЛІТКОВИНА – ПРОСТИЙ І ДІЄВИЙ ЗАСІБ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ

Клітковина - захист для всіх органів. Корисні страви....

АВОКАДО: ЧОМУ СЛІД УЖИВАТИ ЕКЗОТИЧНИЙ ПЛІД

Введення авокадо в раціон харчування знижує ризик виникнення захворювань серця....

СОЧЕВИЦЯ – ПРОДУКТ ЗДОРОВ’Я

Оновить кров і «навчить» спокою та терпінню....

КУНЖУТ – СКАРБНИЦЯ ЗДОРОВ’Я ТА ДОВГОЛІТТЯ

Оздоровлення сезамом за народними рецептами. Кунжутний кефір, халва, молочко. ...

СІЛЬ ТА СОЛОНА ВОДА ОЗДОРОВЛЯТЬ ВАС І ВАШИХ РІДНИХ

Маючи в собі всі інформаційні енергії, сіль здатна вилікувати будь-які хвороби....

«КИТАЙСЬКЕ ДОСЛІДЖЕННЯ» ПРОФЕСОРА КОЛІНА КЕМПБЕЛЛА

Правильне харчування допомагає позбутися багатьох хвороб....

ГАРБУЗОВА ОЛІЯ – ЕЛІКСИР ЗДОРОВ’Я

Гарбузова олія має протизапальну, ранозагоювальну дію, нормалізує кислотність шлункового соку....

ПЕРЛОВКА - КАША ЗДОРОВ'Я І КРАСИ

Серед компонентів перловки є практично повний набір біологічно активних і поживних речовин, потрібних людині....

ХИБНЕ ВІДЧУТТЯ ГОЛОДУ. ЯК ІЗ НИМ БОРОТИСЯ

Раптовий потяг до певного смаку свідчить про те, що організму чогось не вистачає і він намагається про це повідомити через смакові уподобання. ...

ПАСТА МАЙДАН

Кулінарний конкурс з великим призом...

СИЛА ЧАСНИКУ ОЧИСТИТЬ ВІД НЕГАТИВУ ТА ХВОРОБ

Їсти часник слід не очищаючи лушпиння ножем, інакше він втрачає свою силу. ...

ВИНО — ЦЕ МОЛОКО СТАРЦІВ

Щоденне вживання вина в малих дозах літньою людиною дозволяє уникнути численних вікових проблем....

ТАЛА ВОДА В ДОМАШНІХ УМОВАХ — УНІКАЛЬНЕ ДЖЕРЕЛО ЗДОРОВ'Я

Перед вживанням талої води потрібно відчути, згадати моменти любові до вас і любові, що виходить від вас....

КОРИСНИЙ ФРУКТ - ХУРМА!

Хурма має бактерицидну дію, очисні властивості, корисна для щитоподібної залози, печінки, жовчного міхура тощо....

ЕМУЛЬСІЯ З КІСТОЧОК УРЮКУ ПОМІЧНА ВІД КАШЛЮ

У китайській медицині ядра з кісточок урюку застосовують як заспокійливий засіб від кашлю, кашлюку. ...

ГАРБУЗОВИЙ СІК - ПОМІЧ ТРАВЛЕННЮ, СЕРЦЮ ТА СУДИНАМ

Свіжі соки містять багато цілющої структурованої води: вона легко потрапляє в клітини й активізує обмінні процеси, а продукти розпаду, токсини та шлаки виводить....

ЗАСТОСУВАННЯ ЦИБУЛІ В НАРОДНІЙ МЕДИЦИНІ

Оздоровчу вправу й рецепти народної медицини пропонує лікар-невропатолог Володимир Болсун....

СОНЯШНИКОВЕ НАСІННЯ ПРОЖЕНЕ ДЕПРЕСІЮ ТА ЗНИЗИТЬ ХОЛЕСТЕРИН

Насіння соняшника містить в собі достатні запаси магнію, калію, кальцію, фосфору та заліза, поліненасичених жирних кислот, білка й антиоксидантів....

ФОЛІЄВА КИСЛОТА ПОТРІБНА ДЛЯ ВАГІТНИХ

Чи потрібно приймати фолієву кислоту під час вагітності? Що це за речовина і чи не зашкодить вона майбутній дитині?...

КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ПРОТИ ГНИЛЬНИХ БАКТЕРІЙ

Луї Пастер рекомендував обов’язково на ніч пити скислі молочні продукти, адже кисломолочні продукти пригнічують гнильні бактерії в кишечнику....

БАКЛАЖАНИ – ОВОЧІ ДОВГОЛІТТЯ

Баклажани дуже корисні в разі атеросклерозу, збагачують серце солями калію, виводять з організму надмір рідини....

КАПУСТА – ВСЬОМУ ГОЛОВА

Білоголовкову капусту наші пращури шанували здавна, й недарма: цей овоч містить практично всі вітаміни й мікроелементи....

МОРСЬКА РИБА Є ГОЛОВНИМ «ПОСТАЧАЛЬНИКОМ» ОМЕГИ-3

Головним джерелом поліненасичених жирних кислот, до яких належить також і омега-3, є морська риба й морепродукти....