2014 РІК: НУДИТИСЬ НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ

Поділитися:
 2014 РІК: НУДИТИСЬ НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ

2014 рік, за східним календарем, - рік Зеленого Дерев’яного Коня. Однак деякі астрологи вважають, що Синього. Проте в будь-якому разі - чи це рік Зеленого чи Синього Коня, - він, насамперед, обіцяє допомогти багатьом людям розв’язати нарешті їхні давнішні наболілі проблеми.
Крім того,  сприятиме тим, хто захоче проявити себе в громадському й політичному житті. Але упевненість у своїх силах не має переходити в нахабство - інакше нічого доброго з цього не вийде. Як зазначає гороскоп, Кінь не дасть розслабитися і плисти за течією, ні про що не турбуючись. Швидше за все, люди потраплятимуть не в прості життєві ситуації. Однак зміни в багатьох сферах будуть позитивними, хоча, на жаль, ми не завжди усвідомлюємо це відразу. Загалом 2014 рік - це унікальна можливість змінити своє світосприйняття і стати новою особистістю.
А тепер для кожного гороскопічного знаку конкретніше.

Овен. 2014 рік обіцяє Овнам везіння й успіх. Вони стануть власниками щасливого квитка, до того ж не єдиного в цьому році. Особливо сприятливим періодом для тих, хто народився під цим знаком, стане весна. У цей час рекомендується зайнятися своєю самоосвітою. Також багато гарних можливостей для Овнів може з’явитися наприкінці літа та на початку осені.
Що стосується любові, то рік Коня обіцяє бути для Овнів дуже сприятливим - як для вступу в шлюб, так і для нових цікавих знайомств.
За здоров’ям представникам цього знаку слід обов’язково стежити, оскільки ймовірні загострення хронічних хвороб, які вже давненько не давали про себе знати. Також вам слід звернути особливу увагу на раціон харчування. Оздоровча дієта цього року буде як ніколи доречною і принесе багато користі для організму. Підтримати загального тонусу  допоможуть  фізичні навантаження (будь-які). Одним із найліпших методів розслаблення для Овнів можуть стати заняття йогою чи відвідування лазні.

Телець. Для народжених під цим знаком 2014 рік обіцяє масштабні зміни, які проявляться у всіх сферах їхнього життя.  Головна порада - не сумувати й випромінювати лише позитивну енергію. Зважаючи на те, що в рік Коня, зокрема на його початку, Тельцям доведеться наполегливо відстоювати свої інтереси як у професійному, так і соціальному житті, оптимізм та позитивний настрій стануть найліпшими помічниками у цьому.
Також Тельці мають бути готові до того, що в перші місяці 2014 року Зелений Кінь перевірятиме на міцність ваш сімейний союз - терплячість та пошук компромісу допоможуть запобігти конфліктам.
Що стосується здоров’я, рекомендується зайнятися очищенням організму та переглянути свій раціон, вилучивши з нього продукти, які містять цукор. Останні три місяці року -  чудовий час для спортивних занять та практик, спрямованих на поліпшення  фізичної форми.

Близнюки. Рік Коня може початися для Близнюків вельми неоднозначно. Деякі справи будуть складатися несподівано добре, а деякі, навпаки, - принесуть розчарування. Зірки рекомендують подивитися на ситуацію з різних боків й вивчити своє оточення. Розуміння того, хто ваш друг, а хто ні, багато в чому допоможе розв’язувати проблемні ситуації 2014 року позитивно.  Існує велика ймовірність просування вгору  кар'єрними сходаами і досягнення різних професійних цілей, про реалізацію яких ви давно вже мрієте.
Що стосується особистого життя, то значні зміни в любовній сфері очікують навесні, зокрема неодружені Близнюки можуть зустріти в цей період свою другу половинку.
А ось щодо здоров'я, то рік Коня може принести чимало проблем. Зокрема, дуже уразливою стане травна система - тому в жодному разі не варто нехтувати правилами здорового харчування. У цілому ж Близнюкам у цьому році слід обов'язково переглянути свій спосіб життя - настає пора змін, і якщо раніше ви могли нехтувати своїм здоров'ям, то в рік Коня потрібно буде зайнятися ним досить серйозно.

Рак. 2014 рік обіцяє стати для Раків дуже яскравим, насиченим, цікавим та емоційним. Проте багато чого буде залежати від вашого позитивного мислення. Ймовірні нові знайомства, які згодом добре вплинуть на ваше життя. Загалом зірки радять Ракам по можливості не ризикувати у рік Коня і не випробовувати долю.  Для професійної сфери найвдалішим періодом стане осінь.  Тільки не варто приймати поспішних рішень. Слід все добре обдумати та зважити.
У сімейних Раків можливе загострення конфліктів, тому не буде зайвою щира розмова щодо накопичених проблем та своїх переживань.
Здоров'я представників цього знаку в 2014 році складно назвати міцним. Особливо це стосується зимового періоду, коли застудні та вірусні захворювання атакуватимуть ваш ослаблений організм. Ймовірна й емоційна втома. Загалом, намагайтеся дбайливо ставитися до свого здоров'я, не переохолоджуйтесь і зміцнюйте свій імунітет.

Лев. Зірки рекомендують Левам у 2014 році викладатися на всі 100. Бо скільки вкладете - стільки й отримаєте. Сподіватися на удачу в багатьох важливих питаннях не варто. Проте це не стосується Левів, які займаються науковою діяльністю. Цілком імовірно, що вони зроблять якесь визначне відкриття, яке подарує їм визнання й принесе успіх. Усім іншим представникам цього знаку слід розвивати свою спостережливість та уважність.
Що стосується особистого життя, то самотнім Левам зірки радять у цьому році не відштовхувати того, хто їм сподобався, але й пускати його у своє серце, не пізнавши ліпше, теж не варто, щоб у подальшому не розчаруватися. Сімейні ж Леви можуть несподівано відчути, що поруч з ними не та людина. Проте тут також важливо не поспішати з прийняттям рішень.
Щодо здоров’я, якщо Леви не навчаться правильно розслаблятися, то можуть постраждати не лише нерви, а й серцево-судинна система.

Діва. Для народжених під цим знаком 2014 рік обіцяє бути спокійним і безконфліктним. Зірки пророкують яскраві моменти й позитивний настрій протягом усього року. Також це сприятливий період для тих, хто вирішив присвятити себе кар’єрному росту.
Зелений Кін буде сприяти для Дів і в серцевих справах.  Починаючи із січня до середини квітня і на початку вересня самотні представники цього знаку можуть зустріти своє кохання. Для сімейних пар часом випробувань може стати початок року.
Що стосується здоров’я, то Дівам цей рік подарує великий енергетичний потенціал. Проте, аби його даремно не розтратити, потрібно всіляко підтримувати свій організм. Зокрема, дотримуватися режиму дня, здорового харчування, зміцнювати імунітет.

Терези. Рік Коня  принесе серйозні зміни в життя Терезів, швидше за все, вони будуть приємними і позитивно вплинуть на ваше майбутнє. У професійному плані цей рік обіцяє бути теж цілком вдалим: з'являться нові можливості та перспективи. Головне - не лінуватися.
Терезам, які вже знайшли свою половинку, зірки пророкують безліч приємних моментів - почуття стануть ще міцнішими, а стосунки - теплішими.  Самотні - можуть сподіватися на зустріч своєї половинки.
Кінь буде Терезам усіляко допомагати,  підживлюючи енергетикою насамперед тих, хто стежить за своїм здоров'ям і намагається вести здоровий спосіб життя. У липні та жовтні варто поберегтися травм.

Скорпіон. 2014 рік розкриє перед Скорпіонами нові шляхи просування в житті. Представники цього знаку зможуть багато чого навчитися й проявити себе в різних сферах життя. Рік Коня стане для них часом великих перспектив та удач.
Що стосується, власне, кохання, то Скорпіонів очікує величезна популярність серед протилежної статі. Зумійте знайти саме ту людину, з якою у вас дійсно можуть скластися теплі та тривалі романтичні стосунки.  Сімейним Скорпіонам варто бути терплячими й тактовними, оскільки ймовірні необґрунтовані образи та сварки.
2014 рік не принесе народженим під цим знаком якихось серйозних проблем зі здоров'ям. Але ймовірні негаразди з травленням та сезонні захворювання.

Стрілець. Народженим під цим знаком варто бути готовими до того, що 2014 рік принести їм як злети, так і падіння. Потрібно намагатися, незважаючи на проблеми, бути терплячими й зберігати спокій. Загалом, зірки рекомендують Стрільцям активність, діяльність та цілеспрямованість. Однак не варто забувати й про відпочинок. Оскільки багато чого в професійній сфері зможуть досягти саме ті Стрільці, які правильно організують свою роботу та відпочинок.  Розпочати рік представникам цього знаку слід із переоцінки своїх стосунків з навколишніми, адже їхній успіх у цьому році залежатиме насамперед від взаємин з людьми.
Що стосується особистого життя,  сімейні Стрільці будуть здивовані величезній кількості подарунків, якими просто завалить  ваш обранець. Намагайтеся бути спокійними, ніжними та тактовними з вашою половиною, обходячи гострі кути.
Запорукою міцного здоров'я для Стрільців протягом 2014 року стане в міру активний спосіб життя і позитивне мислення. Якщо ви не будете піддаватися депресіям і даремним переживанням, то і зі здоров'ям  все буде гаразд.

Козерог. У цілому, Зелений Кінь обіцяє Козерогам успішний збіг обставин протягом усього року. Стане дійсністю не одне заповітне бажання. Причому, статися це може досить несподівано. Багато хто зможе влаштуватися на перспективну роботу, розкрити в собі нові таланти. 2014 рік пройде для Козерогів під знаком кар'єри та її розвитку. Небесні світила не радять представникам цього знаку обмежувати своє коло спілкуванням лише сім'єю, родичами і близькими друзями. Навпаки, намагайтеся бути «в гущі» подій.
Протягом року Козероги будуть просто іскритися чарівністю і позитивною енергетикою. Тож самотні Козероги, ймовірно, зможуть без особливих труднощів завоювати об'єкт своєї симпатії.
Що стосується здоров’я, то тут зірки рекомендують для поліпшення свого самопочуття дотримуватися стандартних правил, зокрема робити щодня зарядку, правильно харчуватися, загартовуватися тощо. Розпочинати лікування задавнених та хронічних хвороб ліпше навесні.

Водолій. Для Водоліїв  2014 рік може стати одним з найбільш пам'ятних періодів у їхньому житті. Причому, успіх їх переслідуватиме практично у всіх сферах. Ви відчуєте прилив нових сил, енергії, станете сильнішими й витривалішими, що обов’язково позитивно відіб'ється на вашому майбутньому. Використовуйте максимально свої творчі здібності й творчий потенціал, й успіх не змусить себе чекати. Єдина умова цього успіху - рішучі дії, інакше Водоліям навряд чи вдасться просунутися хоч на крок, якщо вони будуть вичікувати й зволікати.
Самотніх Водоліїв у лютому може чекати доленосне знайомство з їхньою другою половинкою. Одруженим чи тим, у кого вже є пара, зірки не радять демонструвати свої почуття на людях, аби уникнути заздрощів, що може негативно позначитися на ваших стосунках.
У 2014 році народжені під цим знаком будуть мати чудовий тонус і вирізнятимуться особливою життєрадісністю та оптимізмом. А незначні погіршення здоров'я буде легко долати. Проте не варто забувати про баланс і рівновагу в усьому. Також будьте уважні до свого оточення, для енергетичних вампірів ви зі своєю бурхливою енергетикою можете стати чудовим підживленням. У першій половині року є ймовірність втрати кальцію в організмі, тому варто поповнити його за допомогою  дієти.
Крім того, рік Коня - сприятливий період для Водоліїв, які вирішили кинути палити.

Риби. Рік Зеленого Коня обіцяє бути для Риб досить вдалим та щасливим. Проте таким він буде, швидше за все, тільки для тих, хто робитиме все можливе для здійснення своїх мрій.
За бажання навіть можна  змінити професію. 2014 рік цьому  сприятиме якнайліпше. Зірки не рекомендують ділитися Рибам своїми ідеями з партнерами по бізнесу, оскільки вони можуть постраждати через свою надмірну довірливість.
Що стосується любовної сфери, якщо ви зараз вільні, то існує велика ймовірність саме цього року познайомитися з тим, з ким у майбутньому складуться романтичні взаємини.
Слабким місцем у представників цього знаку протягом 2014 року будуть стегна. Тому слід намагатися берегти їх від травм. Особливу увагу здоров'ю варто приділити навесні. Алергії, травми й просто нездужання можуть стати серйозною перешкодою на вашому шляху до успіху. Восени особливо корисними будуть різноманітні профілактичні процедури, спрямовані на зміцнення імунітету. Хоча зашкодити здоров’ю Риб, швидше за все, можуть не віруси, а шкідливі звички. Зокрема, можуть виникнути проблеми з масою тіла, як у бік збільшення, так і зменшення. Тому слід уважніше поставитися до свого харчування, організувавши повноцінний та здоровий раціон.

Підготувала Алла ГРІШИЛО.