ОЛІЮ ТРЕБА ЗАПИВАТИ СОКОМ ЧИ ТРАВ’ЯНОЮ НАСТОЯНКОЮ

Поділитися:
Олію треба запивати соком чи трав’яною настоянкою

За рекомендаціями Олени Світко вживала різні види олій з метою оздоровлення печінки, боротьби із закрепами по одній ложці натщесерце. Через 5-10 хвилин після вживання відчувала біль, спазми в ділянці шлунка, нудоту. Як цьому зарадити?

З повагою Лариса. м. Сміла.

 

Лист коментує натуропат, народна цілителька Олена Світко.

Олію треба обов’язково запивати соком чи морсом ягід журавлини, смородини, настоянкою квітів нагідок. Квіти залити горілкою, аби повністю покрити сировину, настояти 2 тижні. Процідити.

Щодо нудоти після вживання олій, то вона може бути спричинена камінцями в жовчному міхурі, дискінезією жовчних шляхів тощо. Адже олії, поліпшуючи роботу шлунка, печінки, жовчного міхура, виконують своєрідне зондування. Відбувається пряма стимуляція відтоку жовчі, різних відкладень у печінці, жовчному міхурі тощо. Вживання олій у цілому поліпшує стан судин, позитивно впливаючи й на роботу мозку.

У випадку читачки рекомендую зменшити дозу олії й пити вранці по 1 ч. л., запиваючи такою самою кількістю соку, морсу чи настоянки. Крім того, раджу жінці зробити ультразвукову діагностику печінки, жовчного міхура, аби переконатися, чи немає там камінців.