ПАСТА МАЙДАН

Поділитися:
ПАСТА МАЙДАН
Якщо ви живете неподалік від Майдану, є нагода допомогти тим нашим співвітчизникам, що тут перебували всю ніч. На нашому сайті відкрито конкурс на найкращий рецепт гарячої страви, яка є поживною, швидко готується у звичайних домашніх умовах та допоможе нам вистояти.
 
Наша Перемога буде призом цього кулінарного конкурсу. 
 
Пропонуємо перший рецепт, чекаємо від наших читачів нових рецептів.
 

ПАСТА МАЙДАН (Італія-Україні)

 
Потрібно продуктів (на 15-20 порцій):
 
італійська паста (найкраще ріжки, або щось подібне) - 1.5кг
м'ясний фарш (краще суміш яловичого та свиного) - 1.5 кг
цибуля - 0.5 кг
томатний соус - 200 гр
сметана - 200 гр
сіль, перець, базилік (орегано)
рослинна олія - 150гр
 
Ставимо на вогонь велику каструлю з підсоленою водою (одна каструля на 7 літрів, або дві менші). На 2 великі сковорідки наливаємо олію, висипаємо порізану цибулю, припускаємо, зверху викладаємо м'ясний фарш та тушкуємо його 15 хвилин перемішуючи, після чого додаємо томатний соус, сметану, спеції, сіль, та продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Закладаємо у каструлю пасту та варимо її 10 хвилин. Зливаємо воду із пасти, зверху викладаємо соус, перемішуємо та одразу ставимо у сумку, обгорнувши рушником або газетами для зберігання тепла. Швидко несемо на Майдан. Люди, що стояли тут всю ніч, будуть Вам вдячні.
 
PS: На Майдані гарячу їжу приймають у Будинку Профсілок, запитайте у охоронців і Вас направлять.