Надрукуйте, будь ласка, рецепт цибулевого супу за Бройсом, про який ішлося в «ЗіД» № 6, 2012 рік.
З повагою Віталій Мостовик.
с. Білки Закарпатської обл.
Рецепт цибулевого супу
Нарізати дрібно одну велику цибулину разом з тонким шаром коричневого лушпиння. Підсмажити на олії чи вершковому маслі до золотисто-коричневого кольору. Потім влити 0,5 л холодної води і варити доти, доки цибуля не розвариться. Додати будь-який овочевий відвар і все ретельно перемішати. Після цього процідити, і суп готовий до вживання.
Вважають, що цибулевий суп корисно їсти людям, хворим на остеопороз, деформівний артроз, остеохондроз, з онкологічними проблемами тощо.