ЯК ЗНИЗИТИ РІВЕНЬ ЦУКРУ

ЯК ЗНИЗИТИ РІВЕНЬ ЦУКРУ

В емальовану каструлю ємністю 5 літрів влити 3,5 літра води й поставити на вогонь. Щойно вода закипить, кинути туди дві повні жмені шкаралупи зрілих волоських горіхів і кип’ятити півгодини. Вода стане коричневого кольору. За півгодини додати повну жменю сухих стручків квасолі й кип’ятити ще 5 хвилин, потім — повну жменю сухого листя білої шовковиці й кип’ятити ще 5—10 хвилин. Зняти з вогню, накрити кришкою й охолодити, після чого процідити відвар через 4 шари марлі й поставити в холодильник. 200 мл відвару потрібно потроху випити за ніч. Якщо немає проблем із серцем, то дозу збільшити й пити потроху вдень. Бажано провести кілька 4-тижневих курсів із місячними перервами.