ГОЛОВНЕ - НЕ ВПУСТИТИ В ОРГАНІЗМ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН

Безмедикаментозна терапія лікаря Дмитра Наумова повертає здоров’я ...

ГАРБУЗОВИЙ СІК ПИТИ МОЖНА, ТА НЕ ВСІМ

Лист нашого читача коментує кандидат біологічних наук Любов Дудченко....

КАША, ЯК МІТЛА, ВИМЕТЕ НЕПОТРІБ З ОРГАНІЗМУ

Сучасна наука про харчування - нутриціологія науково обґрунтувала використанню каш у дієті, як засобу для очищення організму....

НОРМАЛЬНА ПЛИННІСТЬ КРОВІ

Дуже важливо, щоб кров була не тільки чистою, а й нормальної в’язкості....

ЗАМІСТЬ ТАБЛЕТОК З Е-ШКАМИ ДАЙТЕ ПЕЧІНЦІ САЛО

Лист нашої читачки коментує лікар, фітотерапевт, дієтолог Борис Скачко. ...

ЯК НАПОВНИТИ СВІЙ ОРГАНІЗМ КАЛЬЦІЄМ

Чим корисний кальцій для організму, в яких продуктах міститься цей мікроелемент. Рецепти страв, багатих на кальцій....

СКОРЦОНЕРА – ЦІЛЮЩИЙ КОРІНЬ, АБО ЛІКИ БОГІВ

У скорцонері, здатній замінити м'ясо та рибу, крім вітамінів В1, В2, В6, Е, С, К, Р, міститься магній, цинк, залізо, натрій....

ЧАЙ РОЙБУШ І ВІДВАР ВІВСА - НАПОЇ ДЛЯ ВАГІТНИХ

Чи можна вагітним пити трав’яні чаї, зокрема, з м’ятою, мелісою, звіробоєм?...

ХРІН МАЄ БУТИ В КОЖНОМУ ДОМІ

Хрін - антибіотик природного походження, який допоможе позбутися багатьох захворювань....

ЦАРСЬКІ ГОРІХИ - СИМВОЛ ДОВГОЛІТТЯ

Волоські горіхи старим - поліпшать пам’ять, діточкам - підвищать розумові здібності. Рецепти....

ПАСТЕРНАК - ІМПЕРАТОР ЗДОРОВ'Я

Пастернак корисний для підшлункової залози, заспокоїть нерви, відновить м’язи й кістки. Рецепти страв. ...

ВЕРШКОВЕ МАСЛО КОРИСНЕ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Про користь вершкового масла для нашого організму, а також застосування вершкового масла в народній медицині....

КАША ЗМІЦНИТЬ КІСТКИ, ВИВЕДЕ ХОЛЕСТЕРИН

Про те, яку користь приносять організму гречана, ячна, кукурудзяна та інші каші. Рецепт поленти з грибами....

ЧЕРВОНА ГОРОБИНА ЕФЕКТИВНА ПРОТИ БАГАТЬОХ ХВОРОБ

Горобинові смаколики та помічні народні рецепти із горобини....

ГРУШІ - ЗАМІСТЬ ЦУКЕРКИ

Дітям груші потрібні для розвитку, дорослим - для уповільнення процесів старіння....

ЦИНК — ОБОВ'ЯЗКОВИЙ КОМПОНЕНТ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ

Цинк потрібен для підшлункової залози та нервів. Як усунути дефіцит цинку....

КАЛЬЦІЄМ ОРГАНІЗМ ЗБАГАТЯТЬ МОРКВЯНИЙ СІК І ЛІКЕР З ЯЄЦЬ

Як зупинити виведення кальцію з кісток і збільшити його кількість....

БУТЕРБРОД ІЗ АРАХІСОВИМ МАСЛОМ — НАЙЛІПШИЙ СНІДАНОК?

Арахісове масло багате на ненасичені жирні кислоти, які зміцнюють судини, перешкоджають розвитку злоякісних процесів в організмі....

ШПИНАТ – «КОМОРА» ЗДОРОВ’Я: ОЧИСТИТЬ, НАСИТИТЬ, ПОДАРУЄ МОЛОДІСТЬ ТА КРАСУ

Як вибирати та як вживати шпінат. Кому уникати, а кому обмежувати вживання шпінату. Шпинатне лікування....

РЕДИСКА – ПЕРШИЙ ВЕСНЯНИЙ ОВОЧ-ЕНЕРГЕТИК

Редис «зарядить» організм вітамінами після зими та зміцнить імунітет....

КУРКУМА — ЗАСІБ ВІД СТАРІННЯ МОЗКУ Й СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ

Володимир Болсун ділиться рецептами приготування ліків із куркуми для лікування різноманітних захворювань....

КОНОПЛЯНА ОЛІЯ — СТАРОДАВНІЙ ЦІЛЮЩИЙ ПРОДУКТ

Про користь конопляної олії за авітамінозу, розсіяного склерозу, неврозів і безсоння....

КЕРОБ – ЗАМІННИК ШОКОЛАДУ

Кероб - продукт, який рекомендують замість шоколаду діабетикам і тим, хто страждає від ожиріння. ...

КАША З ГРЕЧКИ ПОДОВЖИТЬ ВАШІ РОКИ

Про користь гречаної каші для організму розповідає лікар-невролог Володимир Болсун....