Гілочки коріандру хороші як зелень, вони надають салатам, супам, м’ясним стравам пряного смаку й аромату....
Про користь селери для чоловіків та жінок розповідає Володимир Болсун....
Введення авокадо в раціон харчування знижує ризик виникнення захворювань серця....
Хурма має бактерицидну дію, очисні властивості, корисна для щитоподібної залози, печінки, жовчного міхура тощо....
Оздоровчу вправу й рецепти народної медицини пропонує лікар-невропатолог Володимир Болсун....
Баклажани дуже корисні в разі атеросклерозу, збагачують серце солями калію, виводять з організму надмір рідини....
Білоголовкову капусту наші пращури шанували здавна, й недарма: цей овоч містить практично всі вітаміни й мікроелементи....
Народні лікарі та представники клінічної медицини деколи називають броколі концентратом найважливіших полівітамінів....
Чим корисні сливи. Оздоровлювальні рецепти із слив. Заготівля на зиму....
Корисні властивості капусти броколі та і страви, які з нею можна готувати....
Чи шкідливий білий прошарок між шкіркою і м'якоттю в цитрусових? Лист коментує доктор біологічних наук Юрій Попов....
Рецепти народної медицини при захворюваннях органів травлення. Основні компоненти дієтичного харчування....
Печені яблука, як добрий зцілювальний засіб у разі кишкових захворювань, хронічного панкреатиту, холециститу, дисбактеріозу, поганого травлення. ...
Чим корисні екзотичні фрукти папайя, які продають у супермаркетах? ...
Фруктом для розумової діяльності можна назвати інжир, бо, крім вітамінів С, А, К, F, білка, жирів, різних мікроелементів, він містить цінну речовину, яка ...
У народі цю багаторічну рослину частіше називають земляною грушею. В усьому світі посилився інтерес до топінамбура. Чому? Ми ще про це поговоримо. Але ...
Буряки вже давно ввійшли у звичайний раціон харчування будь-якої людини. Без них не обійдуться смачний борщ, багато салатів і закусок. ...
Свята Гільдегарда вважала калину жіночим деревом, а всі частини калини – цілющими ліками для прекрасної половини людства. ...
Чим корисна брюссельська капуста і в якому вигляді її ліпше вживати? З повагою Петро Сидорович. м. Жовті Води Запорізької обл. Лист коментує кандида...
Хрін – багатолітня рослина, батьківщиною його є Південно-Східна Європа. В основному використовують в якості спеції свіже й сушене коріння...
або Щоб собі не нашкодити, використовуймо правильно дари природи В Україні, мабуть, жодне господарство в селі не обходиться без картоплі....