ПОЛУНИЧНА ПОРА ОЗДОРОВИТЬ СПОВНА

За допомогою полуниці можна нормалізувати обмінні процеси, вивести холестерин, поповнити запас вітамінів, очистити кишечник...

РЕДИСОЧКА: КОРИСНІ КОРІНЦІ Й ВЕРШКИ

Редиска - Друг «діабетиків». Для кого редис під забороною....

ВІД ЛЯМБЛІЙ ПОМОЖУТЬ ТРАВНЕВІ ЛИСТОЧКИ

Як позбутися лямблій нешкідливими методами....

БУЗКОВИЙ ЦВІТ – ЛІКИ ДЛЯ ДУШІ ТА ДЛЯ ТІЛА

Квіти бузку володіють потогінними, протималярійними й знеболювальними властивостями....

ЦІЛЮЩІ СОКИ ВЕСНИ

Кульбаба оздоровить печінку, а кропива очистить організм....

ЛИСТЯ ЛОПУХА: ЛІКУВАННЯ ТА ХАРЧУВАННЯ

Корисні властивості лопуха. Заготівля та застосування у лікуванні. Страви з лопуха....

ВЕСНЯНІ РЕЦЕПТИ ЗДОРОВ’Я

Дікування печії, головного болю, герпесу, грибку, гаймориту та ін. народними засобами....

ЯК ПЕРЕЖИТИ ХОЛОДИ З НАЙМЕНШЮ ШКОДОЮ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ

Реакції організму на мороз. Правила, які допоможуть протистояти морозам....

ЛЮТИЙ – ЧАС ОЧИЩЕННЯ ТА ЗМІЦНЕННЯ СЕЧОВОГО МІХУРА

Поради цілителів та натуропатів. Вправи, звуки та корисні продукти....

ТРИ БАР'ЄРИ НА ШЛЯХУ ЗАСТУДИ

Кутати шию й тримати ноги в теплі - основні правила профілактики застуди....

ЧАЙ ІЗ ЗИМОВОГО САДУ

Із звичайних гілок, що стирчать в середині зими в саду, можна створити чарівний напій....

АПЕЛЬСИНИ, МАНДАРИНИ З'ЇДАЄМО, А ШКІРКУ НЕ ВИКИДАЄМО

Шкірка з усіх цитрусових заспокоїть нерви й допоможе вивести шлаки....

ЧЕРВОНА ГОРОБИНА - ДЛЯ ЛЮБОВІ ТА ЗДОРОВ'Я

Ягоди червоної горобини - справжня комора полівітамінів. Горобиновий сік - хороший відхаркувальний засіб, ефективний для лікування шлунково-кишкових захворювань. ...

ПРОТИ ЗАСТУД ТА ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ - ОСІННІ ДАРИ ПРИРОДИ

Овочі, фрукти, горіхи та багато чого іншого є не лише поживою для нашого організму, а й справжніми природними ліками....

ДОМАШНІ ГІРЧИЧНИКИ ШВИДКОЇ ДІЇ

Гірчиця спричиняє почервоніння шкіри, відчуття жару на шкірі, що посилює притік крові і, як наслідок, знімає біль у м’язах і суглобах....

НАСІННЯ ГАРБУЗА – ДЖЕРЕЛО ЗДОРОВ’Я

Гарбузове насіння - це універсальний продукт, який містить у собі вітаміни: А, С, D, К, Е, фолієву кислоту та інші....

РЕЦЕПТ КВАШЕНОЇ КАПУСТИ... БЕЗ СОЛІ

Для прихильників безсольових дієт пропонуємо заквасити капусту без солі за рецептом відомого натуропата Поля Брегга....

ТРОМБОФЛЕБІТ? ЗАГОТУЙТЕ КАШТАНИ

Темна шкірочка плодів каштана містить вітамін К, який впливає на розрідження крові, антиоксиданти та інші корисні речовини....

КАЛИНОВА ОЛІЯ

Приготування калинової олії може здатися надто заморочливою справою, але вона варта того. Лікувальний ефект зачудовує!...

ВИНОГРАД: СМАЧНО І КОРИСНО

Цілющі рецепти і корисні заготовки з винограду на зиму....

КАВУНИ: М’ЯКОТЬ – ДЛЯ НИРОК, ШКІРКА – ДЛЯ ПЕЧІНКИ, НАСІННЯ – ВІД ГЛИСТІВ

Кавуни рекомендують уживати за недокрів’я, атеросклерозу, запальних процесів. Цілющі рецепти....

ОБЛІПИХА – ДЖЕРЕЛО СИЛИ Й ДОВГОЛІТТЯ

Рецепти обліпихового оздоровлення. Як приготувати обліпихову олію в домашніх умовах....

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ СМАЧНИЙ ПЛІД

Кавун вибирають з огляду на зовнішні ознаки: він має бути не дуже великим, але й не маленьким....

ЗА ВАРИКОЗУ ДОПОМОЖЕ НАСТІЙ ІЗ ШИШОК ХМЕЛЮ

Шишки хмелю здавна використовують у разі неврозу, безсоння, гастриту, циститу, уретриту, захворювань нирок, печінки, жовчного міхура, а також як засіб, що зміцнює серцево-судинну систему, особливо за слабкого міокарда....