АНТИБАКТЕРІАЛЬНОЇ ДІЇ ОЛІЇ НАДАДУТЬ ПРЯНОЩІ

Хотілося б знати, чи справді тривале жування столової ложки олії чистить і дезінфікує ротову порожнину. Ваша читачка Олена Іваненко. Київська обл. Ли...

РЕЦЕПТИ ЗДОРОВ'Я

Морквяне варення. Цей делікатес радять уживати тим, у кого слабкі нирки й проблемний хребет. Морквяне варення допомагає відрегулювати сольовий балан...

ВІТАМІН С У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ

Корисна й незамінна аскорбінова кислота! Вітамін С, або аскорбінова кислота, бере участь у численних процесах людського організму. Саме цей вітамін а...

ЯК ЗБЕРЕГТИ ВІТАМІНИ В ПРОДУКТАХ

Головне завдання під час приготування їжі — зберегти вітаміни під час кулінарної обробки, тож, вибираючи вид обробки, слід надавати перевагу тому, як...

ФОСФОР - ПОЖИВА ДЛЯ КІСТОК І МОЗКУ

Ми не замислюємося над тим, що їжа — це білки, жири, вуглеводи, вітаміни, клітковина, вода і мінеральні речовини — мікро- та макроелементи. Проте правил...

МАГНІЙ КОНТРОЛЮЄ ВСІ ПРОЦЕСИ ОРГАНІЗМУ

Мало хто усвідомлює ту величезну роль, яку відіграє магній у нашому організмі. Він бере участь у більш як 350 різних біохімічних реакціях, кожна з яких п...

ЗАЛІЗО – «ЇЖА» ДЛЯ КРОВІ Й ІМУНІТЕТУ

Залізо — один із наважливіших мікроелементів — потрібне для процесів росту організму, бере участь у диханні, кровотворенні, імунобіологічних та оки...