ТАЛА ВОДА В ДОМАШНІХ УМОВАХ — УНІКАЛЬНЕ ДЖЕРЕЛО ЗДОРОВ'Я

ТАЛА ВОДА В ДОМАШНІХ УМОВАХ — УНІКАЛЬНЕ ДЖЕРЕЛО ЗДОРОВ'Я

У середньому тіло людини складається з води на 60—70%. Звичайно, від якості та складу клітинної води залежить і саме здоров'я людей. Із віком кількість тканинної води зменшується і при цьому змінюється її хімічний та іонний склад.
У наш час «науково-технічного прогресу» людство дійшло до того, що практично жоден продукт харчування вже не обходиться без штучних барвників, підсолоджувачів, смакових добавок і геномодифікаторів. Їхня дія може негативно позначатися не тільки на нас, але й на наших дітях! Не дивно, що в світі безперервно збільшується кількість людей, які страждають від хвороб травного тракту. Вода, по суті, залишилася єдиним природним елементом, на основі якого можна побудувати систему оздоровлення людини через їжу, але й вона втрачає свою структуру під час очищення на станціях водоочищення, нагріву та проходження через труби.
Приготування талої води в домашніх умовах — найдоступніший, найдешевший і найефективніший метод відновлення й підтримання здоров'я. Щоб зробити дійсно живу воду, треба, в першу чергу, очистити первинну воду від важких ізотопів водню, тобто, звільнитися від «важкої води». Ці ізотопи знижують швидкість енергетичного обміну в самих клітинах організму людини. Призводять до передчасного старіння і фізичної слабкості, одним словом, гальмують саме життя.
Також потрібно очистити воду від солей важких металів і мікробів, від інформаційного смогу. Адже сучасна вода забруднена не тільки пестицидами, а й важкою інформацією міської водопровідної системи.

Метод приготування

Емальовану каструлю з відстояною і відфільтрованою водою потрібно поставити в морозильну камеру холодильника на 1—1,5 години. Вийнявши її, ви побачите, що поверхня води і стінки каструлі вже схоплені першим льодком. Час утворень кірочки (товщина 0,5—1 см) залежить від потужності холодильника й визначається дослідним шляхом. Воду злити в іншу каструлю. Лід, що залишився в порожній каструлі, якраз і містить молекули важкої води і вважається «поганим». Він утворюється набагато раніше, ніж замерзає звичайна вода, й містить дейтерій та тритій. Його викидаємо.
А каструлю знову ставимо в морозильник.
Коли вода замерзне на дві третини, незамерзлу воду зливаємо — вона брудна, бо містить шкідливі домішки важких металів і мікробних тіл.
Другий, «хороший» лід, той, що залишився, і є тала, цілюща вода, яка так потрібна нашому організму. Вона на 90% очищена від домішок і важкої води.
Потрібно розтопити лід за кімнатної температури й випити цю воду протягом доби.
Якщо ви хочете пити теплу талу воду, пам'ятайте, що її не можна нагрівати вище 37 градусів. До свіжої талої води нічого не слід додавати. Ця жива вода є повноцінним цілющим засобом. Я не рекомендую готувати на ній їжу або змішувати з іншими розчинами. За високих температур відбувається дезінтеграція молекул води, стирається її пам'ять, вона забруднюється і стає не ефективною. 

Згадати моменти взаємної любові й помолитися

Оскільки в талій воді рухливість молекул значно вища, ніж у сирій, її інформаційна ємність також значно більша. Вона ліпше «сприймає» енергію та інформацію думки. Перед вживанням талої води потрібно відчути, згадати моменти любові до вас і любові, що виходить від вас. Що щиріше та яскравіше ви подумки побачите ці картинки, то краще сприйме вода ці образи й зафіксує їх.
Японські вчені експериментально довели, що найкрасивіші та найправильніші візерунки крижинок виникали тоді, коли воду опромінювали словом «любов» і «подяка». Таку ж дію мають і проникливі молитви незалежно від конфесії людини. Виявляється, що молитва звучить у частоті, сумірній із вібрацією Землі.
А ось слова «дурень», «я тебе ненавиджу», матюки, тобто ті, що несуть заряд негативної енергії, призводили до утворення хаотичних, неправильних, потворних кристалів. Під час матірної лайки людина руйнує себе сама, змінюючи форму клітинної води.
Бажано застосовувати свіжу талу воду. У ній утворюються кристали льоду, які не розтанули, або кластери. Ці крижані комплекси вбудовуються в клітинні білки й утримують воду в тканинах, що сприяє омолоджувальному ефекту — підвищується тургор шкіри, розрівнюються зморшки, поліпшується обмін речовин. У косметології підготовлений лід застосовують під час масажу обличчя зі в’янучою шкірою.
Свіжа тала вода, звичайно ж, дуже холодна, тому її слід приймати повільно по 2—3 маленьких ковточки за раз.
Отриманий лікувальний лід дуже ефективний зовнішньо: для загоєння шкіри за трофічних виразок, тромбофлебіту, екзем і псоріазу. Робимо кубиками льоду легкі масажні довгі руху по шкірі, без натискання.
Зливаємо трішки талої води з ємності з «хорошим» льодом, молимося над нею і приймаємо натщесерце 2—3 ковточки. Лід потрібно поставити назад у холодильник, але не в морозильну камеру. Ту воду, яка повільно танутиме в холодильнику, можна застосовувати протягом дня. Вживати талу воду рекомендується відразу після розморожування (її температура не повинна перевищувати 10 градусів). Пити воду рекомендується протягом усього дня невеликими ковтками, затримуючи в роті. Краще натщесерце вранці, вдень та ввечері до їди й через 1 годину після їди. Тала вода не має жодних протипоказань і побічних дій.

Чудова «талиця»

Існують і рецепти зовнішнього вживання талої води. Народний винахідник В. Мамонтов запропонував метод масажу талою водою — «талицю». Він додавав у талу воду кам'яну сіль, у якій містяться всі життєво потрібні мікроелементи, трохи яблучного оцту і цей розчин використовував для масажних втирань у шкіру. І почалися «дива». Ось як він про це пише: «Після кількох втирань серце, яке постійно нагадувало про себе поколюванням, прострілами, різким болем, перестало турбувати, налагодилася робота шлунка, нормалізувався сон. Стали зникати вени, які канатами і джгутами виступали раніше на ногах і руках. Після нормалізації обміну речовин почали відновлюватися судини, що знаходяться близько до шкіри. Сама шкіра на обличчі й тілі стала еластичною, м'якою, ніжною, набула живого, природного кольору, помітно розгладилися зморшки. Зігрілися ноги, застарілий пародонтоз зник за кілька днів, перестали кровоточити ясна».
Розчин «талиці» готують так: у 200 мл талої води розводять 1 ч. л. кам'яної солі (краще морської нерафінованої) та 1 ч. л. яблучного або іншого фруктового (натурального!) оцту.
У разі ангіни, хвороб зубів, ясен, пародонтиту «талицю» треба тримати в роті по 10—15 хвилин. Цю процедуру проводити кілька разів на день протягом 7—10 днів.
Процедури з «талицею» загальнодоступні, не вимагають спеціального обладнання та підготовки, не мають протипоказань і дають організму загальний тонус.

Поради щодо приготування талої води

 • Для заморожування найліпше використовувати пластмасові банки, призначені для зберігання питної води. Скляні ємності можуть розірватися, оскільки під час замерзання вода розширюється і збільшується в об'ємі.
• Не слід заморожувати воду в металевому посуді, оскільки це значно знижує ефективність її дії.
 • У жодному разі не можна отримувати талу воду нагріванням снігової шуби на морозильнику. Такий лід може містити шкідливі речовини й холодоагенти і, крім того, мати неприємний запах.

Володимир БОЛСУН,
лікар-невропатолог.