КУРЯЧЕ ЯЙЦЕ РЕКОМЕНДОВАНЕ НАВІТЬ ВЕГЕТАРІАНЦЯМ

Куряче яйце треба правильно вибрати, правильно зберігати й готувати. ...

ЗАМІСТЬ ТАБЛЕТОК З Е-ШКАМИ ДАЙТЕ ПЕЧІНЦІ САЛО

Лист нашої читачки коментує лікар, фітотерапевт, дієтолог Борис Скачко. ...

ОСЕЛЕДЕЦЬ - НА СТОЛІ, ЛІКАР – ВІДДАЛІК

Які важливі компоненти містять звичайні оселедці. Оселедець від застуди. ...

ФОСФОРОМ ЗБАГАТИТЬ ЗВИЧАЙНА… КІЛЬКА

За судом у ногах до щоденного раціону треба ввести твердий сир, консерви «Кілька» та молоко....

САЛО — ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ВІД БЕЗЛІЧІ ХВОРОБ

Протиінфарктна «казкова» суміш із сала від Володимира Болсуна....

КУРЯЧІ ЯЙЦЯ СПРИЯЮТЬ НОРМАЛІЗАЦІЇ РІВНЯ ХОЛЕСТЕРИНУ

Скільки курячих яєць можна з'їдати щодня, щоб не зашкодити здоров'ю?...

МОРСЬКА РИБА Є ГОЛОВНИМ «ПОСТАЧАЛЬНИКОМ» ОМЕГИ-3

Головним джерелом поліненасичених жирних кислот, до яких належить також і омега-3, є морська риба й морепродукти....

ХРЯЩ І ПЕЧІНКУ АКУЛИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЗДАВНА ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ

Напишіть, будь ласка, про лікувальні властивості хряща й печінки акули. ...

ШКІРКА ІЗ САЛА Й ПТИЦІ - НАВАНТАЖЕННЯ ДЛЯ ПІДШЛУНКОВОЇ

Читав у кількох книжках, що не можна їсти шкірки з курки і свинячого сала. Чи це так? ...

«ТАЄМНИЦІ» КОНСЕРВНОЇ БАНКИ

Чому кальцію багато саме в рибних консервах, а не в самій рибі? Питання, звичайно, цікаве... ...

РИБНА ЮШКА, ЯКІЙ СТАЛО СОРОМНО

Таку «сором’язливу» юшку може приготувати кожен з нас, зваривши рибу, яку недобросовісні виробники нашпигували барвниками....

КУРЯЧЕ ЯЙЦЕ — ДЖЕРЕЛО ЖИТТЯ І ЗДОРОВ’Я

Майже в усіх куточках планети яйце вважалося джерелом життя, з якого народився Світ. ...