КАША МОЛОДОСТІ

Поділитися:

Якщо ви хочете довше зберегти молодість, допоможіть своєму організмові сповільнити процеси старіння. Це можна зробити за допомогою різних засобів. Пропонуємо до вашої уваги деякі з них. Уведіть у свій раціон «цілющу кашу». Для її приготування можна використовувати різні крупи, обов’язково цільні. 1 склянку крупів трохи просмажують на сухій пательні і висипають у 2 склянки киплячої в емальованій каструлі води, проварюють 7 хвилин на великому вогні, 3 хвилини на середньому й 2 хвилини — на слабкому. Потім слід вимкнути вогонь і витримати під закритою кришкою 12 хвилин. На пательні розігріти 3 ст. л. олії, додати до неї 0,5 ч. л. попередньо просмаженої й перемеленої в кавомолці морської солі (вона містить велику кількість мікроелементів, потрібних для омолодження), 1 ст. л. насіння льону (очищує нирки, шлунок і весь організм) або, краще, маку (знеболювальний засіб, розчиняє солі й камені) і перемішати. Заправте цією сумішшю кашу й цілий день їжте тільки її, ретельно пережовуючи кожну порцію. Харчуватися в такий спосіб 7 днів. Усім, кому за сорок, треба щодня з’їдати по кілька ложок цієї каші. Вона добре діє на травний тракт. А з’їдаючи щодня ранком натще кілька горіхів, 30—50 г твердого сиру й жменьку родзинок, ви зміцните нервову систему, позбудетеся хронічної втоми й головного болю. Для омолодження організму дуже корисні висівки. Вони усмоктують у себе всі шлаки й шкідливі речовини. Запарте окропом 2 ст. л. висівок, додайте до них 1 ч. л. меду, за смаком горіхи, родзинки, терте яблуко, курагу та їжте цю суміш ранком натще або ввечері перед сном.

Підготувала Оксана ОСТРЯНКО.
передплата