НЕ ВТРАЧАЙТЕ НАДІЇ: НЕБЕСНИЙ «ЛІКАР» ВАС ЧУЄ

Поділитися:
Не втрачайте надії: Небесний «Лікар» вас чує

Петро Ясиновський   народився у Львові. Дитячі та юнацькі роки провів на батьківщині своєї мами –в присілку Фентераль на території с. Зелена, тут закінчив початкову, а згодом  і середню школу. Отримавши вищу освіту на історичному факультеті Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича,  кілька років викладав історію, згодом — природознавство, християнську етику.
Також Петро Ясиновський  має сертифікат за спеціалізацією «Нетрадиційна медицина» (метод - лікування молитвою). І вже понад 20 років Петро Петрович займається волонтерською діяльністю: практикує цілющі молитви за оздоровлення недужих.

Щоб не бути, як  квітка без кореня

Нині часто можна почути, що ми живемо в складний час, раніше люди хоча й жили скромніше, але  були здоровішими. А зараз і медицина розвивається, з’являються потужні ліки, новітня медична апаратура, а  проблем зі здоров'ям не зменшується,  зростає кількість хворих із тяжкими невиліковними діагнозами.
Річ у тім, що офіційна медицина зазвичай бере до уваги тіло ізольовано від душі. А як відомо, людина, крім тіла, має ще й безсмертну душу, яка й свідчить про те, що всі ми створені на образ Божий і подобу Божу. Отож у людині - єдність тіла та душі.
І часто буває, що багато хвороб є наслідком гріха.  Кожен гріх призводить до того, що зв'язок людини та Творця переривається, а без цього зв'язку вона почувається, як та квітка, котру зірвали й поклали у воду. І хоч кожен день воду міняти, все одно вона не цвістиме з весни до осені  так, як тоді, коли  росте у квітнику. Бо відірвана від свого кореня квітка  не має звідки брати поживу для повноцінного життя.
Так і людині, яка відірвана від Творця, завжди чогось  бракує. Як наслідок - дискомфорт у душі   й хвороби різних органів. І  людина в розпачі  шукає порятунку у Вишніх сил, у Господа. А в Бога безвихідних ситуацій немає. 

Не словами, а ділами

Насамперед потрібно взяти у своє серце Бога понад усе на світі. Не на словах, а своїми ділами свідчити, що в наших серцях - Бог понад усе.
Для цього такі Божі настанови:

  • Поважай кожну людину, бо Христос у ній живе. Будь чуйним до іншої людини, як брат до своєї сестри.
  • Будь доброї думки про всіх, не думай погано ні про кого, старайся навіть у найгіршого бачити щось добре.
  • Говори завжди ввічливо про інших. Не говори нічого поганого про ближніх.
  • Направ кривду, виражену словом. Не сій злого розголосу між людьми. Єднай усіх серцем і словом.
  • Розмовляй із кожним мовою любові. Не підвищуй голосу.
  • Не проклинай. Не роби прикрості. Не викликай сліз. Заспокоюй і виявляй доброту.
  • Вибачай все й усім, не ховай в серці гніву. Завжди першим протягуй руку до згоди.
  • Роби завжди на користь ближнього. Роби добро кожному, як би й ти прагнув, щоб тобі так робили. Не думай про те, що тобі хтось винен, але що ти винен іншим.
  • Активно співчувай у терпінні, охоче іншим допомагай, порадою, втішанням, щирим серцем.
  • Ретельно працюй, бо з плодів твоєї праці користуються інші, як і ти користуєшся з праці інших.
  • Долучайся до громадської допомоги ближнім.
  • Молися за всіх, навіть за ворогів, по цьому впізнають, що ти - учень Христа.      

І світ стає кращим. Інколи буває нелегко в цьому витримати до кінця. Та головне -дуже хотіти. Покладайся на допомогу Вишніх Сил, і ти обов'язково цього доб'єшся. Є молитва для людини, яка прагне жити з Богом. Наводжу її повністю.

Молитва людини, яка прагне жити з Богом

Господь Бог премилостивий нехай ущедрить мене. Ісус Христос нехай задоволить усякі мої добрі прохання. Господь всемогутній нехай визволить мене від усякої напасті. Господь нехай навчить мене. Господь нехай напоумить мене. Господь нехай допоможе мені. Господь нехай спасе мене. Господь нехай захистить мене. Господь нехай охоронить мене. Господь нехай очистить мене. Господь нехай сповнить мене радістю духовною. Господь нехай буде заступником душі та тіла мого. Господь, як милосердний і благий Чоловіколюбець, нехай подасть мені прощення гріхів. Господь Бог Ісус Христос нехай у день судний помилує мене й нехай благословить мене по всі дні життя мого.
Бо Йому належить усяка слава, честь і поклоніння з безначальним Його Отцем, із Пресвятим  Благим і Животворчим Його Духом, і нині, й повсякчас, і на віки віків. Амінь.
Ті, для кого стала ця молитва щоденною, відчули справжнє відродження душі та тіла. Здається, для них став світ кращим. А насправді - це людина стала ліпшою завдяки Божій допомозі й починає на все дивитися іншими очима.   Такі люди не мають підстав боятися нікого й нічого, бо, коли з ними Бог, то хто  проти них? Хто сильніший від Божої Сили? Ніхто й ніщо.
Це саме стосується й оздоровлення недужих. Якщо людина, за людськими поняттями, - безнадійно хвора, не варто опускати руки, поручаймо її Богові у своїх молитвах.

Посередниками є святі угодники Божі

Відомо, що коли Ісус Христос жив на землі, він одним своїм словом оздоровляв  невиліковно хворих.  І хоча часи міняються, Господь завжди той самий. І зараз Він діє.   Існує безліч випадків, коли  безнадійно хворі виліковувалися за допомогою молитви. Спаситель діє  як безпосередньо, так і через своїх посередників. Хто вони? Посередниками між Богом і хворим є святі Божі угодники, до яких звертаємося з молитвою за оздоровлення.  
Давно перевірено, що онкохворим варто  читати акафіст до чудотворної Пречистої Діви Марії «Всецариця, або Пантанасса», молитва ця оздоровлює. Слід  читати акафіст не менш як сорок днів.
Є й інша молитва за  зцілення онкохворого, яку подаю повністю.

Молитва про чудо зцілення від раку

Господи Ісусе, стою перед Тобою таким, яким я є. Перепрошую за гріхи та прошу: пробач мені. У Твоє ім'я пробачаю всім, що вчинили щось проти мене, й прошу прощення в тих, кого я скривдив у своєму житті. Відрікаюся від сатани, від злих духів і їхніх справ.
Віддаюся Тобі, Господи Ісусе, повністю й навіки. Запрошую Тебе до свого життя, приймаю Тебе як мого Господа, Бога і Вседержителя. Зціли мене, переміни мене, укріпи тіло, дух і помисли. Прийди, Господи Ісусе, захисти мене Найдорогоціннішою Кров'ю Твоєю й наповни Своїм Святим Духом. Люблю Тебе, Господи Ісусе. Подяку Тобі складаю. Я прагну слідувати за Тобою кожного дня в моєму житті. Амінь.
Маріє, Мати моя, Царице Миру, Святий Перегрине, покровителю хворих на рак, усі ангели й святі, прошу вас, прийдіть мені на допомогу.
«Отче наш…» (читати тричі); «Богородице Діво…» (тричі), Слава Отцю, і Сину, і Святому Духові нині, й повсякчас, і навіки віків. Амінь.
Читати цю молитву так само, як і акафіст до «Всецариці».
Велику цілющу силу мають акафісти до інших чудотворний ікон: Пречистої Діви Марії,  святого Великомученика й Цілителя Пантелеймона; молитва до св. Філомени.              

Сила дев’яти святих

Потужну оздоровчу дію чинить  «Дев'ятниця до дев'ятьох святих Лікарів», яка триває дев'ять тижнів. Вибирайте собі на кожний тиждень одного святого лікаря. Протягом тижня моліться до одного святого молитвою з молитовника; якщо не маєте тексту молитви, моліться «Вірую».   Якщо є можливість, бажано прочитати з книги «Життя Святих» про життя цього цілителя. 
Велику лікувальну силу має молитва за недужого, укладена за Книгою Псалмів. Оскільки вона відсутня в більшості молитовників, подаю текст її повністю.
Молитва за зцілення 
Благослови, душе моя, Господа, не забувай про всі добродійства Його. Всі провини твої Він прощає, всі недуги твої оздоровляє. Від могили життя твоє Він визволяє, Він милістю та милосердям тебе коронує.
Господи, вислухай молитву мою, і благання моє нехай дійде до Тебе. Помилуй мене, Господи, - я ж бо слабий, оздоров мене, Господи, бо тремтять мої кості, й душа моя дуже стривожена. Гине тіло моє й моє серце, та Бог - скеля серця мого, моя доля навіки.
Я в ім'я Господа кличу: «О Господи, визволи душу мою!» Господь милостивий та справедливий, і наш Бог милосердний! Пильнує Господь недосвідчених,- став я нужденним, та Він допоможе мені! Вернися, о душе моя, до свого відпочинку, бо Господь робить добре тобі, бо від смерті Ти визволяєш душу мою, від сльози моє око, ногу мою від спотикання. Я ходитиму перед обличчям Господнім на землях живих!
Господь очі живим відкриває, Господь випростовує зігнутих, Господь милує праведних! Господь любить тих, що бояться Його, що надію покладають на Милість Його! Благословенний Господь навіки. Амінь.

Отож надії не втрачайте й не здавайтеся. Не впадайте у відчай. У будь-якому разі не залишаємося не вислуханими, коли відмовляємо «Псалтир Богородиці» (150 разів «Богородице Діво», після кожного десятка один раз - «Отче наш»).