ГЛИСТИ БОЯТЬСЯ ТОМАТНОГО СОКУ З ЧАСНИКОМ

 ГЛИСТИ БОЯТЬСЯ ТОМАТНОГО СОКУ З ЧАСНИКОМ

Мене турбують глисти. Особливо відчуваю їх після того, як з’їм хліба чи солодощів. Що вже тільки пила – не допомагає. Можливо, є якийсь дієвий народний рецепт?
З повагою Марія.
м. Івано-Франківськ.

Лист коментує лікар-натуропат, народна цілителька Олена СВІТКО.

Спробуйте скористатися народними методами боротьби з паразитами, наприклад, за допомогою бергамотової ефірної олії. П’ють (ліпше перед сном) по 5 крапель на 1 ст. л. червоного вина. Курс лікування — місяць.
Звільнитися від великих глистів допоможе такий збір: кора дуба, кора крушини, трава полину, золототисячнику, пижмо (усе взяти порівну). Одну столову ложку суміші залити склянкою окропу, витримати на водяній бані 30 хв. Процідити. Випити по 1-2 ковтки протягом дня. Також глисти не люблять цитварний полин, часник, гарбузове бузове сире насіння (корисно з’їсти 10-20 зерняток натще за півгодини до їди).
Позбутися глистяної інвазії допоможе також вживання дьогтю. Уранці приймайте по 1 краплі дьогтю в період місяця, який спадає. Протягом 9 днів організм очищається від гельмінтів. Таким способом можна позбутися багатьох їх видів.
Глисти не люблять кислого, тож квашена капуста, томатний сік з часником, сік апельсину з 1 ч. л. гвоздикової олії — гарний засіб проти гельмінтів.
Глистогінний бананово-імбирний коктейль: 1 банан, 1 ч. л. меленого імбиру, 2 ст. л. меду. Усе змішати в блендері і пити вранці натще.
Протипаразитарна терапія також передбачає мікроклізми підкисленою водою.