НАРОДНІ ПІСНІ, ЦИБУЛЕВИЙ ВІДВАР, НАСТІЙ ЧАЙНОГО ГРИБА ПРОТИ РАКУ

Народні пісні, цибулевий відвар, настій чайного гриба проти раку

Усі дослідники (медики, науковці, фітотерапевти, хто вивчав проблему виникнення,  оздоровлення та профілактику    новоутворень) єдині в тому, що людині, яка має загрозу раку, потрібно змінити свій спосіб життя й харчування. Пропонуємо деякі точки зору відомих науковців-практиків щодо виникнення пухлинних хвороб  і практичні рекомендації щодо профілактики цієї патології та відновлення організму після спеціалізованого лікування.

Позбутися паразитів і  харчового непотребу

Так, безпосередньою й головною причиною, що призводить до  онкозахворювань, доктор біологічних наук, професор Юрій Попов вважає паразитів (в основному це грибки, найпростіші, гельмінти, віруси). Решта причин, вважає вчений,  створюють умови в організмі, які сприяють  заселенню там паразитів, їх інтенсивному розмноженню, отруєнню організму людини відходами їхньої життєдіяльності, що призводить до   зниження опірності організму.

Суть методики оздоровлення онкохворих Юрія Попова полягає в знищенні паразитів, з одночасним усуненням супутніх хвороб і відновленням нормальної життєдіяльності організму в цілому.
В усуненні будь-якого захворювання харчування має так само важливе значення, як різні препарати. Отже, до меню    мають входити сирі овочі  (салати) та квашення (квашена капуста, буряки), фрукти, відварене м'ясо або риба, яйця, насіння, горіхи. А також каші з пшона, вівса, рису, ячменю, кукурудзи.

Каші готувати на воді з додаванням 1 ст. л. соняшникової або оливкової олії.

 Категорично забороняються: смажена, жирна, консервована їжа. Треба вилучити будь-які молочні продукти (крім сироватки), а ще чай, каву, будь-які солодкі та газовані напої, цукор, кондитерські вироби, варення, компоти (замість них - фрукти).    Кількість кухонної солі в усій їжі: на день не більше 0,5 ч. л .

У деяких випадках застосовується індивідуальне меню. Дуже корисні свіжі соки з гарбузів (особливо!), яблук, помідорів, суміш свіжих соків  моркви, буряків, капусти, картоплі, петрушки тощо, не менше 0,5 л на день.

У разі  великого  виснаження хворого обов'язкові овочеві соки та цибулевий  відвар. Рецепт: цибулину розміром як лимон разом із зовнішньою коричневою шкіркою дрібно порізати, посмажити на олії  (цибуля стане золотисто-коричневою), потім додати 0,5 л холодної води й варити до тих пір, поки цибуля як слід не розвариться.  Вживати лише проціджений відвар! 

Юрій Васильович радить також обов’язково перед ковтанням їжу пережовувати не менше 13-15 разів!  Ніколи нічого не пити під час їди та протягом 30 хв опісля.   Крім того, якщо погані зуби, всі овочі в салаті (капусту, моркву, редьку, буряки, коріння петрушки, пастернаку тощо), фрукти попередньо терти на тертці або ретельно подрібнити ножем. Горіхи перед вживанням подрібнити, наприклад, на кавомолці.
Якщо хворий дуже  виснажений, харчування має бути 4-5 разів на день.

Наприклад, сніданок: 100 мл цибулевого відвару, салат із сирих овочів (наприклад, огірок, редька, листя салату, цибуля зелена або часник, помідор, дрібно нарізана капуста, трохи оливкової або соняшникової олії, соку лимона, або яблучного оцту, або кислої молочної сироватки, трохи солі), каша (кукурудза, рис, гречка, пшоно, овес, ячмінь) - приблизно 150 г (4-5 ст. л. з верхом + 400 мл води,  1 ст. л. соняшникової олії, 1/4 чайної ложки солі),   відварені м'ясо або риба. Десерт (фрукти, ягоди) бажано їсти не раніш як через 30 хв після їди.

Обід і вечеря: по 100 мл цибулевого відвару, потім приблизно те ж саме, що й на сніданок, може бути щось інше. Наприклад, раціон можна розширити такими продуктами: волоські горіхи (6-7 на день), замочений на 4-8 годин сирий арахіс (приблизно 60 г), відварений горох або квасоля, насіння (сире) соняшнику чи гарбуза, 1 варене (бажано домашнє) яйце на день (якщо домашнє, краще з'їсти сирим, попередньо помивши його з милом або протерши оцтом).

Крім того, Юрій Попов  рекомендує скористатися його авторським комплексом вправ, поданим у його книзі    «Практика довголіття. Причина старіння - вертикальний спосіб життя». Застосовувати можна  практично за всіх онкозахворювань, враховуючи вплив стану хребта на роботу всіх органів людини. У разі фізичної неможливості виконання вправ потрібно робити масаж хоча б тих ділянок хребта, через які проходять нервові волокна, за допомогою яких регулюється життєдіяльність ураженого органа.
 
Повірити в одужання - наполовину одужати, переконаний професор.
Дуже багато залежить від прагнення самого хворого одужати. Потрібно, щоб і хворий, і його оточення не впадали у відчай, не панікували й мобілізували всі сили на оздоровлення. 

Медовий масаж захистить клітини  від передчасного старіння

Доктор біологічних наук Микола Домрачеев, автор книги «Основи наступальної профілактики раку»,  вважає, що рак починається через нестачу активних форм метіоніну, точніше креатинфосфату. Його дефіцит веде до нестабільного енергопостачання клітин, що є  першопричиною всіх захворювань і передчасного старіння. Тому потрібно забезпечити   надходження  в організм метіоніну з їжею. Він міститься в крупах, хлібобулочних виробах,  яйцях,  м'ясі, рибі, молочних продуктах овочах, фруктах, дикорослих та культурних рослинах. Найліпше, коли метіонін надходить за рахунок  трав'яного борошна люцерни або насіння амаранту, яке треба додавати   в страви.

Для достатнього вироблення і накопичення креатинфосфату слід  посильно навантажувати м'язи організму фізичними вправами, пішими прогулянками (не менш як  7 тисяч кроків на день), плаванням.

Утворенню креатинфосфату сприяє й регулярний медовий масаж, оскільки нормалізує позаклітинні рідинні потоки. Крім того, ця процедура, посилить видільні процеси організму, сприятиме його очищенню від отрут. Емульсія для масажу: 1 ст. л. меду + по 1 ч. л. настоянки евкаліпта та півонії. У разі непереносності мед заміняють цукром.  Медову емульсію наносять на тіло легкими вібруючими похлопуваннями долонями, вбиваючи в шкіру до відчуття прилипання. Потім ще деякий  час слід процедуру   продовжувати, доки руки не перестануть прилипати до шкіри. Другий етап може бути дещо болючим, тож його слід робити обережно. Згустки, які виникнуть на тілі, потрібно відразу змити, щоб шлаки і токсини, які вийдуть зсередини на поверхню, не всмокталися знову. Після цього тіло можна протерти настоями трав. Такий масаж можна робити на все тіло, почергово обробляючи різні його частини - спину, груди, живіт, руки, ноги. Процедуру проводять 1 раз на місяць або частіше. У разі потреби, навіть кожного дня.

А ще слід правильним диханням змушувати працювати м'язові структури органів дихання. Винятково позитивний ефект відчувається  від співу народних пісень. Не менше 1 години на день співайте, щоб не потрапити в групу ризику виникнення раку.
Також стежте за забезпеченням організму вітамінами С, Е, А та селеном. Селену надходитиме достатньо, якщо щодня пити фіточай із материнки; фіточай зі  зніту (іван-чай), манжетки  й люцерни, а також фіточаї з добавками родіоли, м'яти, ожини, малини. Щодня їжте часник. Полюбіть   некислі настої чайного гриба  з курагою та чорносливом, свіжоприготовані соки, кисломолочні продукти, квас.   

Для профілактики раку та рецидивів цієї  хвороби треба постійно пити 2-денний настій чайного гриба на листках яблуні. М'ясо, рибу й крупи перед приготуванням слід  завжди 5 годин витримувати в 30-денному кислому настої чайного гриба.
Тривалий стрес - це пряма дорога до багатьох, і зокрема онкологічних, недуг. Тому не забувайте про  антистресові  засоби. Зокрема, негативний вплив стресу значно зменшить вдихання   ізовалеріанового ефіру.    Для цього перед сном узяти флакончик із настоянкою валеріани, відкрити корок і почергово кожною ніздрею вдихати (нюхати) 5-8 разів її аромат. 

«Протокол Бадвіг» – найуспішніша дієта

Дуже популярною й визнаною багатьма лікарями вважають дієту лікаря  Джоанни Бадвіг.  Вона була однією з провідних біохіміків у галузі дослідження ракових захворювань. Зрештою Бадвіг виокремила сир та натуральну лляну олію. Лляна олія  містить дуже багато важливих жирних кислот омега -3.  Під час спостереження вона виявила, що вже через три місяці  вживання такої суміші в людей із новоутвореннями поліпшується стан. Пухлини зменшуються, повертаються сили. 

Дослідниця рекомендує всім, хто має новоутворення, або після операції чи для запобігання онкозахворюванню щодня зранку вживати  100-150 г свіжого домашнього  сиру,  ретельно змішаного  з  2 ст. л. (3 ст. л. в складних випадках)  лляної олії  холодного пресування (олію треба зберігати в холодильнику). Натомість усі шкідливі жири, маргарини, рафінований цукор,  макаронні  вироби, білий хліб, смажені й консервовані продукти, жирне м'ясо – недопустимі до вживання.

Онколог доктор Roehm заявив, що  ця дієта є найбільш успішною антипухлинною дієтою у світі.